Elismerések

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. tehetségek felkarolását segítő munkáját a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) Genius Loci díjjal ismerte el. A „Genius Loci Díj – Vállalatok és vállalkozók a tehetségekért” célja, hogy elismerje azokat az erőfeszítéseket, amelyeket a cégek tesznek a tehetségek támogatásáért.

Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató kapta „A kecskeméti kultúra mecénása” díjat. A díjat évente egy személy kaphatja: olyan cégvezető, aki sokat és kitartóan áldozott a kecskeméti kulturális rendezvények, intézmények támogatására, mintegy cégfilozófiájában is vallva a kulturális mecenatúra fontosságát.

2015

Bács-Kiskun Megye Önkormányzata a megye fejlődéséért, nemzetközi kapcsolatai erősítéséért, a társadalmi, gazdasági, kulturális, művészeti és tudományos élet területén tartós és eredményes tevékenységéért „Bács-Kiskun Megyéért Díjban” részesítette Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató urat.

2014

20 éves jubileumi ünnepségünkön a Magyar Kormány stratégiai partnerségi megállapodás megkötésével ismerte el, hogy vállalatunk jelentős mértékben hozzájárul a magyar gazdaság teljesítményéhez valamint jelentős szerepet tölt be a magyarországi export területén.

2013

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége vállalatunk kiemelkedő eredményeit illetve közéleti tevékenységét elismerve az Év Vállalkozója Díjjal tüntette ki Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgatót.

2011

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az oktatás területén kifejtett érdemes és eredményes munkája elismeréseként Bács-Kiskun Megye Szakképzéséért Díjat adományozott Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgatónak.

2009

Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata a Kecskemét Gazdasági Fejlődéséért díjat adományozta Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgatónak, ezzel is elismerve vállalatunk meghatározó szerepét a város és a térség munkaerő-gazdálkodásában.

2008

A Magyar Köztársasági Érdemrend Tiszti Keresztjével tüntették ki Marco Foglia urat, a Phoenix Mecano közép-európai régiójának nyugalmazott igazgatóját, aki jelentős szerepet töltött be a kecskeméti gyár és a svájci központ összehangolt működésében.

2007

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Bács-Kiskun Megye Gazdaságáért Díjban részesítette Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgatót.

2003

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

Cím: H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500
Fax: +36-76/414-560

m