Állás Kecskemét

Ha hosszútávú, elismert állást keresel Kecskeméten, akkor lépj velünk kapcsolatba!

Böngészd át az alábbi irodai és több műszakos állásajánlatainkat. Ha tapasztalatod van ezen területek valamelyikén vagy pályakezdőként jelentkeznél, akkor kattints rá a kívánt pozícióra és küldd be hozzánk. Segítünk felsőfokú tanulmányaid elkezdésében, a duális gyakornoki képzéseink hosszú távú karrier lehetőséget kínálnak számodra. Többféle irodai állást is kínálunk a számodra, válogass az alábbi elérhető ajánlataink közül:

Irodai pozíciók

Lézerprogramok, és folyamatok optimalizálása

Gyártási folyamatok tervezése, szervezése az üzemi részlegek összehangolása

Gyártási területek átfogó tervezése az erőforrások (gépkapacitás, munkaerő, stb.) optimális felhasználásának figyelembe vételével

Több műszakos pozíciók

CNC gépeken a beállások elvégzése (Datron; Haas; Chiron)

Alumínium profilok darabolása félautomata és automata gépeken.

Duális / gyakornoki pozíciók

Minőségügyi vezető munkájának támogatása, asszisztensi feladatok ellátása.

A gyártási sajátosságok figyelembevételével, a gyártás műszaki, műveleti, idő-, és anyagnormáinak felülvizsgálata, mérése, optimalizálása.

Fóliákra történő szitanyomás technológiájának elsajátítása.

Irodai pozíciók

Fejlesztési folyamatok kialakítása és irányítása a termelésben.

Több műszakos pozíciók

Alumínium profilok darabolása félautomata és automata gépeken, valamint kézi és gépi mozgatása.

Lépcsőházak, irodák és tárgyalók takarítása, szociális helyiségek tisztántartása.

Állást keresel Kecskeméten? Tartozz Te is a Phoenix Mecano csapatához!

Cégünk, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. gépipari és elektronikai termékeket gyárt és fejleszt. A több mint huszonöt éves, exportorientált és környezettudatos vállalatunk tagja a svájci központú, Phoenix Mecano cégcsoportnak. Foglalkoztatás tekintetében Kecskeméten kiemelkedő szerepet töltünk be. Amellet, hogy a foglalkoztatási arányt növeljük, vállalaton belül munkavállalóink elégedettsége, folyamatos fejlesztése, képzése is alapvetéseink között szerepel. Munkavállalóink többsége elismert saját szakmájában, a karrierlétrán végzettségéhez és korához mérten méltó pozíciót foglal el. A 2013 óta bevezetett felsőoktatási duális képzési forma még több lehetőséget nyújt a feltörekvő, karrieréhes fiatalok számára. Minőségi, elismert állás Kecskemét? Akkor Phoenix Mecano Kecskemét! Cégünk hosszú távú karrier lehetőséget nyújt számodra. Az alábbi pozíciókra hirdetünk felvételt. A jelentkezés pár egyszerű lépésből áll, az űrlap kitöltése után rövid időn belül már cégünk oszlopos tagja lehetsz. Kérdésed van? Az állásinterjún mindent feltehetsz! (Természetesen előzetes megkereséssel is válaszolunk minden feltett kérdésedre.)

Céges buszjáratok

Ha hosszútávú, elismert állást keresel Kecskeméten, akkor lépj velünk kapcsolatba!

Minőségi, elismert állás Kecskemét? Akkor Phoenix Mecano Kecskemét! Image filmünk az alábbi linken megtekinthető. Győződj meg arról, hogy neked is köztünk a helyed! Tekintsd meg YouTube csatornánkat, ha szeretnél többet megtudni rólunk.

Állásajánlatok Phoenix Mecano Kecskemét

Diákoknak

Az egyetem után rögtön több éves szakmai tapasztalat és állásajánlat?
Ez a duális egyetemi képzés!

A duális képzés egy olyan felsőoktatási képzési forma amely lehetőséget nyújt, hogy több éves szakmai tapasztalattal indulj a munkaerőpiacon. A Phoenix-Mecano lassan tíz éve a Neumann János Egyetemmel szerződött duális képzések tekintetében. Ez a képzési forma azért is közkedvelt, mert valódi munka körülmények között tanulhatnak és értékes  tapasztalatokat szerezhetnek a diákok, a gyakorlatorientáció kiemelkedő szerepet tölt be az elmélettel szemben, hatékonysága régóta vitathatatlan. Csatlakozz Facebook oldalunkhoz, hogy naprakész legyél aktualitásainkról.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m