PMK Júniusi rövidhírek

Együtt a művészetért!" Díjátadó Gála

Az „Együtt a művészetért!” Díjátadó Gála ünnepélyes hangulatban zajlott le a Kecskeméti Nemzeti Színházban, ahol ünnepeltük a 2022/23-as évad legkiemelkedőbb alakításait. Az esemény különleges alkalmat teremtett arra, hogy elismerjük és megünnepeljük azokat, akik hozzájárultak a művészet és kultúra fejlődéséhez.

A rangos eseményen különösen kiemelkedett Bori Réka, akit a legjobb színésznőnek járó díjjal tüntettek ki. Az elismerést személyesen Andreas Nübler, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója adta át. Ez a pillanat nemcsak Bori Rékának, hanem a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nek is különös jelentőséggel bír, hiszen ez a díj az összefogást, a kultúra támogatását és a vállalati felelősségvállalást hivatott megjutalmazni.

Az esemény lehetőséget nyújtott arra, hogy ünnepélyesen gratuláljunk a díjazottaknak, akik kitartó munkájukkal és elhivatottságukkal emelték a művészet és kreativitás zászlaját. Az elismerés nemcsak az egyéni teljesítményüket díjazta, hanem azt az erőfeszítést is, amit az egész közösség a művészetért és kultúráért végzett.

Köszönet illeti azokat, akik részt vettek ezen a felejthetetlen gálán, és akik részesei voltak ennek a kulturális ünnepnek. Az esemény szorosan összekapcsolódik a város és a kultúra egymást erősítő kapcsolatával, és reméljük, hogy a jövőben még több hasonló eseményt élhetünk át, amelyek továbbra is összehozzák és inspirálják a művészet iránt elkötelezett embereket és vállalatokat. 

 

Ausztriai kirándulás

Fantasztikus hétvégét töltöttünk Ausztriában céges kirándulásunk keretében, melyet az egyesületünk gondosan megszervezett.  Kiemelkedő élményekkel gazdagodtunk, miközben kóstolhattuk a finom borokat, és hatványokban fedezhettük fel Burgenland lenyűgöző szépségeit. A program részeként ellátogattunk a csokoládémúzeumba, majd felszálltunk a libegőre, hogy gokarttal jöhessünk le a domboldalról. 

Szívből köszönjük a szervezőknek ezt a felejthetetlen élményt, amelynek köszönhetően együtt élhettünk át emlékezetes pillanatokat. 

Nagyon szépen köszönjük hogy részese lehettünk.😊 Fantasztikus két nap volt.
Éva Bódi
Bódi Éva

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m