PMK Júniusi rövidhírek

Együtt a művészetért!" Díjátadó Gála

Az „Együtt a művészetért!” Díjátadó Gála ünnepélyes hangulatban zajlott le a Kecskeméti Nemzeti Színházban, ahol ünnepeltük a 2022/23-as évad legkiemelkedőbb alakításait. Az esemény különleges alkalmat teremtett arra, hogy elismerjük és megünnepeljük azokat, akik hozzájárultak a művészet és kultúra fejlődéséhez.

A rangos eseményen különösen kiemelkedett Bori Réka, akit a legjobb színésznőnek járó díjjal tüntettek ki. Az elismerést személyesen Andreas Nübler, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója adta át. Ez a pillanat nemcsak Bori Rékának, hanem a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nek is különös jelentőséggel bír, hiszen ez a díj az összefogást, a kultúra támogatását és a vállalati felelősségvállalást hivatott megjutalmazni.

Az esemény lehetőséget nyújtott arra, hogy ünnepélyesen gratuláljunk a díjazottaknak, akik kitartó munkájukkal és elhivatottságukkal emelték a művészet és kreativitás zászlaját. Az elismerés nemcsak az egyéni teljesítményüket díjazta, hanem azt az erőfeszítést is, amit az egész közösség a művészetért és kultúráért végzett.

Köszönet illeti azokat, akik részt vettek ezen a felejthetetlen gálán, és akik részesei voltak ennek a kulturális ünnepnek. Az esemény szorosan összekapcsolódik a város és a kultúra egymást erősítő kapcsolatával, és reméljük, hogy a jövőben még több hasonló eseményt élhetünk át, amelyek továbbra is összehozzák és inspirálják a művészet iránt elkötelezett embereket és vállalatokat. 

 

Ausztriai kirándulás

Fantasztikus hétvégét töltöttünk Ausztriában céges kirándulásunk keretében, melyet az egyesületünk gondosan megszervezett.  Kiemelkedő élményekkel gazdagodtunk, miközben kóstolhattuk a finom borokat, és hatványokban fedezhettük fel Burgenland lenyűgöző szépségeit. A program részeként ellátogattunk a csokoládémúzeumba, majd felszálltunk a libegőre, hogy gokarttal jöhessünk le a domboldalról. 

Szívből köszönjük a szervezőknek ezt a felejthetetlen élményt, amelynek köszönhetően együtt élhettünk át emlékezetes pillanatokat. 

Nagyon szépen köszönjük hogy részese lehettünk.😊 Fantasztikus két nap volt.
Éva Bódi
Bódi Éva

További bejegyzések

PMK Október rövidhírek

Ismerjétek meg az október hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m