Új autó, régi kolléga

INTERJÚ

ZSUBORI MIHÁLLYAL

Phoenix Mecano új céges autó

Mit gondolsz a cégünknél történt változásokról?

A munkámba nem kavar bele, nem írták át a kreszt. Sajnálom a régi kollégákat, akik elmennek, Nagy Zolival és Staub Mikivel együtt dolgoztunk már a kezdetek óta, csak pár hónappal jöttem hamarabb, mint Zoli. A kapcsolatom Nübler úrral jó, remélem ő is így gondolja, mindig is egy jó figurának tartottam. Új vezetés, új gondolkozás, bízunk benne, hogy ismét sikeresek leszünk.

Mit szólsz az új céges autódhoz?

Ez már az 5. céges autóm. Legelsőnek egy Fiat Ducatom volt, majd egy Volkswagen Transporter Shuttle, ezután pedig egy Volkswagen Caravellet kaptam kétszer is. Maga az új autó nagyon jó, természetesen más, mint a korábbi Volkswagen, illetve az ára is sokkal kedvezőbb volt. Nem lehet összehasonlítani a két autót, a régebbiben több extra felszereltség volt, ez viszont az áruszállításnál kihasználhatóbb, mivel az üléseit is könnyen le tudom hajtani, ha nagyobb áruról van szó, illetve vezetni is nagyon szeretem. Az autót én állítottam össze magamnak, kaptam hozzá egy összegkeretet. Annak is örülök, hogy sikerült megegyeznünk az autómatricáról. Először pánikba estem, hogy fehérre csomagoljuk, de sikerült kompromisszumot találnunk, és most nagyon elégedett vagyok.

Phoenix Mecano új céges autó

Melyik az a pillanat, amire a legszívesebben emlékezel vissza karriered során?

A családi napokra emlékszem vissza szívesen, azokat szerettem nagyon. Attól függetlenül, hogy én ott is dolgoztam, mint szervező, és sok időt nem tudtam a családommal lenni, a gyermekeim nagyon élvezték, és mikor már felnőttek, elhozták magukkal a párjukat is, hogy megmutassák nekik, milyen jó helyre jártak gyermekkorukban.

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m