Napelemrendszer élesítése

Az MVM munkatársai május 24-én elvégezték vállalatunknál a szükséges hálózati csatlakoztatási munkálatokat, hogy biztosítsák a megújuló energiatermelés zavartalan beáramlását a hálózatba. 🎚 🔌
A Spring Solar Kft. segítségével sikerült kiépítenünk egy hatékony és fenntartható napelem rendszert, amely hozzájárul a zöld energiatermelés növekedéséhez. 👏🔆

Workshop

Az Enlcoser System csapata 2023.04.28-án workshoppal kezdte meg az együttműködést.
A workshop során szembesültek a PMK megoldandó problémáival, megismerkedtek a stratégiával, és a csapat fantasztikus megoldásokat dolgozott ki, amelyeket „már csak” meg kell valósítanunk.

A workshopon elhangzottakat egy vizuális jegyzetelő hölgy örökítette meg, így a csapatnak maradandó emléke van arról, hogy miben állapodtak meg, és milyen megoldásokat dolgoztak ki.

Phoenix Mecano workshop
Dr-Rochus-Kobler-Phoenix-Mecano Kecskemét csapata

Dr Rochus Kobler látogatása

Nagy öröm volt csapatunk számára, hogy együtt vacsorázhattunk Dr. Rochus Koblerrel, a Phoenix Mecano AG vezérigazgatójával. Kobler úr azért látogatott el hozzánk, hogy gratuláljon a csapat eddigi munkájához, és további sok sikert kívánjon az egész Phoenix Mecano Kecskemét Kft. számára az elkövetkező változásokhoz. 
A vacsorán a két ügyvezetőnk mellett a területvezetőink is részt vettek.

Szakma sztár fesztivál III. helyezetje Bálint Levente Attila

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén már 16. alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivál döntőit, ahol országos szakmai versenyek zajlottak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a gépgyártás-technológiai technikus versenyen Bálint Levente Attila a harmadik helyen végzett. A verseny gyakorlati részére a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. készítette fel, tanárai Bajusznács Andor és Gáspár Ferenc voltak. Gratulálunk a Leventének és a verseny felkészítő eredményéhez kollégáinknak!

Duális hallgatóink gyakorlati vizsgája

2023. május 26-án került megrendezésre diákjaink gyakorlati vizsgája, és örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki sikeresen teljesítette a feladatokat. A feladatlap 27 oldalas volt, és olyan kihívásokat tartalmazott, mint a hegesztés, a kézi és gépi megmunkálás, a mérés, az esztergálás, marás, a CNC programozás, a vezérléskezelés és összeszerelés.

Büszkék vagyunk arra, hogy mind a hat diákunk tovább fog tanulni a szakmában, és közülük három diákunk még az egyetem mellett is a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nél folytatja a tanulmányait. Az írásbeli és szóbeli vizsgákhoz sok sikert kívánunk mindenkinek!

További bejegyzések

PMK Október rövidhírek

Ismerjétek meg az október hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m