palyazatok
PÁLYÁZATI ADATOK
Projekt azonosítója
TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0453
Projekt címe
„Munkahelyi képzések támogatása a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nél”
Kedvezményezett
Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
Fejlesztés helyszíne
Phoenix Mecano Kecskemét Kft. • 6000 Kecskemét, Szent István krt. 24.
Projekt összköltsége
96.591.892 Ft
Megítélt támogatás
58.720.411 Ft
Projekt megvalósulásának időszaka
2013.05.15-2014.10.30.
Közreműködő szervezet
ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft.
Irányító hatóság
Nemzeti Fejlesztési Ügynökség

PROJEKT RÖVID LEÍRÁSA

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. 58.720.411 Ft támogatást nyert az Új Széchenyi Terv Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) keretében „Munkahelyi képzések támogatása nagyvállalkozások számára a konvergencia régiókban” tárgyú pályázati kiíráson. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.

A projekt rövid távú célja
A munkavállalók szakmai kompetenciájának növelése, a vezetők döntési képességének megerősítése, az ügyfelekkel való kapcsolattartás és az értékesítés hatékonyságának növelése, a munkavállalók biztos anyagi hátterének megteremtése és megtartása.

A projekt hosszú távú célja
Az egész életen át tartó tanulás alapjainak megteremtése, megszilárdítása, hogy a munkatársak tapasztalata és tudása hosszabb ideig tudja gyarapítani a vállalat értékteremtő képességét.

A munkahelyi képzések támogatása a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nél című pályázati projekt lebonyolítása a vállalat humánerőforrás-terveivel összhangban történik, a vállalati munkafolyamatok hatékonyságának növelését szolgálja. A képzések során megszerzett tudás hosszú távon segíti a munkavállalók munkahelyi pozíciójának megtartását és karriercéljaik megvalósítását továbbá nagymértékben hozzájárul a cég versenyképességének és a gazdasági folyamatokhoz való alkalmazkodóképességének javításához valamint eredményességének fenntartásához, növeléséhez.

A 96.591.892 Ft összköltségvetésű képzési projekt keretén belül 220 db képzés valósul meg. A projektben résztvevő munkatársak (362 fő) környezetvédelmi; elsősegélynyújtási; nyelvi (angol, német); üzleti ismereteket és kommunikációs készséget fejlesztő képzéseken vesznek részt.

A projekt megvalósulásának időszaka: 2013.05.15-2014.10.30.