PMK Szeptember rövidhírek

Duális hallgatók

Idén 4 duális hallgató kötött szerződést vállalatunkkal. A kecskeméti neumann janos egyetemre járó elsőévesek a duális képzésben kaptak lehetőséget arra, hogy részt vegyenek a gyakorlatorientált oktatásban. Cégünk már 2013 óta fogadja a fiatalokat és dolgozik együtt a kecskeméti Neumann János Egyetemmel azzal a céllal, hogy tapasztalt, kiváló munkaerőt képezzenek az évek folyamán. Gratulálunk a 4 hallgatónak és üdvözöljük őket a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. csapatában! 👏 🖐

Anda Enikő - PM Awards 2023

„Az egész cégcsoportot érintő többfordulós verseny 2023-ban került először megrendezésre, melynek során a versenyzők 4 különböző témában mutathatták be a vállalatuknál elért sikereket. Az utóbbi évek jelentős fenntarthatósági beruházásai egyértelművé tették számunkra, hogy ebben a témában fogunk versenybe szállni. Projektjeinket először Frankfurtban prezentáltuk, ahol több csapat közül sikerült megszereznünk az első helyezést. Ennek köszönhetően lehetőséget kaptunk arra, hogy eredményeinket az idei PM Vezetőségi Konferencián egy átfogó videón keresztül bemutassuk, ahol a cégcsoport vezetői elismerő szavakkal illették a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nél elért kiemelkedő eredményeket. 

Nagy élmény volt számunkra, hogy mi képviselhettük cégünket a két eseményen. A verseny során rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk és nagyszerű emberekkel ismerkedtünk meg.”

Fröccsöntő gép

Megérkezett a legújabb fröccsöntő gépünk, aminek az érkezéséről egy videó is készült.

Logisztikai Esettanulmányok nyitó ünnepsége

 Az idei Logisztikai Esettanulmányok tantárgy nyitó ünnepsége ma került megrendezésre cégünknél! 17 lelkes diák három csoportban indítja el kutatásait logisztika és termelési témákban. Az esemény során bemutatjuk az üzemet és kiosztjuk a projekteket. Izgatottan várjuk, hogy milyen eredmények születnek! 💡🌟

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m