Bejelentés

Dr. Nagy Zoltán, a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. ügyvezető igazgatója, saját kérésére távozik posztjáról, hogy a versenyszférában megszerzett vezetői tapasztalatait tudományos területen, a Neumann János Egyetemen kamatoztassa. A vállalat stabil és kiszámítható működése érdekében Dr. Nagy Zoltán 2023. év végéig fokozatosan adja át a vezetői feladatokat. Andreas Nübler tizenkét éve dolgozik Vállalatunknál. Az elmúlt hét évben a kecskeméti telephelyen tevékenykedett sikeresen.
Az új üzletág „Enclosure Systems” a német Bopla Gehäusesysteme anyavállalat legfontosabb termelési egységeként jön létre és ezért Andreas Nübler közvetlenül Ralf Bokämpernek a Bopla Gehäusesystem GmbH ügyvezető igazgatójának jelent. Az új struktúrával szeretnénk javítani az együttműködést a különböző vállalati szinteken, emellett rövidebb piaci reakcióidőt várunk.
Dr. Nagy Zoltán a következő hónapokban továbbra is a PMK ügyvezető igazgatójaként dolgozik. Tevékenységi körébe elsősorban az ipari alkatrészeket gyártó Rose+Krieger Profitcenter, valamint az értékesítés és a gazdasági adminisztráció üzletágak tartoznak.
Ezen üzletágak irányítására egy megfelelő utód kiválasztásáról a későbbiekben születik döntés. A teljeskörű átadás-átvétel várhatóan az év végére fejeződik be. A Phoenix Mecano AG köszönetét fejezi ki Dr. Nagy Zoltánnak az elmúlt 25 évben nyújtott kiemelkedő szakmai teljesítményéért, és személyes közreműködéséért, amelynek révén a PMK Kecskemét és a dél-alföldi régió meghatározó gazdasági szereplőjévé vált és egyúttal a konszern egyik legfontosabb termelő egysége lett.

Az átadás-átvétel első lépéseként 2023. április 1-jétől a PMK telephelyén működő alábbi vállalati részlegnek irányítását – Kundisch Profitcenter, Gehäuse Profitcenter, Fröccsöntő Profitcenter – Andreas Nübler veszi át.

A cégcsoport tulajdonosi köre és ügyvezetése minden jót, és további szakmai sikereket kíván Dr. Nagy Zoltán egyetemi kinevezéséhez. Egyúttal gratulálunk Andreas Nüblernek ügyvezető igazgatói kinevezéséhez, sok sikert, és további eredményes munkát kívánunk a PMK élén végzett tevékenységéhez is, és biztosítjuk őt a partnerségi együttműködésünkről.

Ettől az időponttól Nübler úr ügyvezető igazgatóként vezeti a fent említett területeket, egy összevont „Enclosure System” üzletágként.

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m