Visszaélés bejelentés

Visszaélés bejelentés

Ezen a felületen jelentheti be a jogellenes vagy jogellenesnek vélt cselekményre, mulasztásra, illetve egyéb visszaélésre vonatkozó információit. A visszaélés-bejelentési rendszer célja a jogsértések hatékony felderítése és kivizsgálása, elősegítve ezzel a szervezet jogszabályoknak és etikai normáknak megfelelő, a tisztességes piaci magatartás követelményét érvényre juttató működését. A kivizsgálás elősegítése érdekében kérjük, hogy a kérdésekre adott válaszait a lehető legnagyobb részletességgel és pontossággal adja meg.

Az űrlap a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. Visszaélés-bejelentési irányelve szerinti bejelentésre szolgál. Az itt tett bejelentéseket a megfelelési tisztviselő fogadja és értékeli.

Tájékoztatjuk, hogy a rosszhiszeműen tett bejelentések továbbításra kerülhetnek az érintett személy és az illetékes hatóságok felé, melynek polgári és/vagy büntetőjogi következményei lehetnek; valamint, hogy a névtelenül vagy azonosíthatatlan módon tett bejelentések kivizsgálására nem minden esetben kerül sor.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m