PMK Október rövidhírek

"Jövőd a tét" Pályaválasztási kiállítás

Munkatársaink részt vettek a „Jövő a Tét Kiállítás” eseményen, ahol finommechanikai műszerészeket és gépgyártástechnológiai technikusokat kerestünk a Messzi István Sportcsarnokban. Az esemény kiváló lehetőséget biztosított tehetséges fiatal szakemberek toborzására.

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. a jövőd a tét pályaválasztási kiállításon.
Chiron 5 tengelyes marógép a Phoenix Mecano Kft.-nél

Innováció a Gehäuse gépparkjában

A Chiron FZ 16 5 tengelyes CNC Marógép bevezetése forradalmi lépést jelent vállalatunk gépparkjában. Ez a fejlett gép lehetővé teszi számunkra, hogy olyan összetett és több tengelyes megmunkálási feladatokat is elvégezhessünk, amelyeket korábbi gépeinkkel nem tudtunk megvalósítani. Az új eszköz elsődleges feladata egy hosszú ideje folyamatban lévő projekt részének gyártása lesz, melyre már közel két éve készülünk. Célunk, hogy a gépet a jövőben használva még komplexebb termékeket hozzunk létre. Ez a fejlett technológia elengedhetetlen lesz ahhoz, hogy kielégítsük a növekvő igényeket és kihívásokat a gyártási folyamatok terén. A Chiron FZ 16 CNC Marógép tehát nem csupán egy új eszköz bevezetése, hanem egy olyan lépés, amely a vállalatunk számára új lehetőségeket nyit meg a termékek fejlesztése és gyártása terén.

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m