Napelemrendszer élesítése

Az MVM munkatársai május 24-én elvégezték vállalatunknál a szükséges hálózati csatlakoztatási munkálatokat, hogy biztosítsák a megújuló energiatermelés zavartalan beáramlását a hálózatba. 🎚 🔌
A Spring Solar Kft. segítségével sikerült kiépítenünk egy hatékony és fenntartható napelem rendszert, amely hozzájárul a zöld energiatermelés növekedéséhez. 👏🔆

Workshop

Az Enlcoser System csapata 2023.04.28-án workshoppal kezdte meg az együttműködést.
A workshop során szembesültek a PMK megoldandó problémáival, megismerkedtek a stratégiával, és a csapat fantasztikus megoldásokat dolgozott ki, amelyeket „már csak” meg kell valósítanunk.

A workshopon elhangzottakat egy vizuális jegyzetelő hölgy örökítette meg, így a csapatnak maradandó emléke van arról, hogy miben állapodtak meg, és milyen megoldásokat dolgoztak ki.

Phoenix Mecano workshop
Dr-Rochus-Kobler-Phoenix-Mecano Kecskemét csapata

Dr Rochus Kobler látogatása

Nagy öröm volt csapatunk számára, hogy együtt vacsorázhattunk Dr. Rochus Koblerrel, a Phoenix Mecano AG vezérigazgatójával. Kobler úr azért látogatott el hozzánk, hogy gratuláljon a csapat eddigi munkájához, és további sok sikert kívánjon az egész Phoenix Mecano Kecskemét Kft. számára az elkövetkező változásokhoz. 
A vacsorán a két ügyvezetőnk mellett a területvezetőink is részt vettek.

Szakma sztár fesztivál III. helyezetje Bálint Levente Attila

A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara idén már 16. alkalommal rendezte meg a Szakma Sztár Fesztivál döntőit, ahol országos szakmai versenyek zajlottak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a gépgyártás-technológiai technikus versenyen Bálint Levente Attila a harmadik helyen végzett. A verseny gyakorlati részére a Phoenix Mecano Kecskemét Kft. készítette fel, tanárai Bajusznács Andor és Gáspár Ferenc voltak. Gratulálunk a Leventének és a verseny felkészítő eredményéhez kollégáinknak!

Duális hallgatóink gyakorlati vizsgája

2023. május 26-án került megrendezésre diákjaink gyakorlati vizsgája, és örömmel jelenthetjük ki, hogy mindenki sikeresen teljesítette a feladatokat. A feladatlap 27 oldalas volt, és olyan kihívásokat tartalmazott, mint a hegesztés, a kézi és gépi megmunkálás, a mérés, az esztergálás, marás, a CNC programozás, a vezérléskezelés és összeszerelés.

Büszkék vagyunk arra, hogy mind a hat diákunk tovább fog tanulni a szakmában, és közülük három diákunk még az egyetem mellett is a Phoenix Mecano Kecskemét Kft.-nél folytatja a tanulmányait. Az írásbeli és szóbeli vizsgákhoz sok sikert kívánunk mindenkinek!

További bejegyzések

PMK Február rövidhírek

Ismerjétek meg a február hónap legújabb eseményeit fejleményeit! Olvassák el friss híreinket, hogy mindig naprakészek legyenek vállalatunk történéseivel kapcsolatban.

Tovább

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m