PMK piros banner

Kvíz játék

Über uns

A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. 1993-ban alakult, amely az elektromos és elektronikus alkatrészek gyártásában és fejlesztésében játszik kiemelkedő szerepet. A cég központja Kecskeméten található, ahol modern gyártóegységekkel és fejlett technológiákkal dolgoznak a legmagasabb minőségű termékek előállításán.

Termékek és Szolgáltatások

 A vállalat fő profilja az elektromos és elektronikus komponensek, valamint rendszerek gyártása és forgalmazása. Termékpalettájukba tartoznak:

  • Műszerdobozok: Robusztus és esztétikus megoldások, amelyek védelmet nyújtanak az érzékeny elektronikai berendezéseknek. Ezek a házak különböző méretekben és anyagokból készülnek, beleértve a műanyagot és a fémet is.
  • HMI (Human-Machine Interface) rendszerek: Modern kijelzők és vezérlőpanelek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy hatékonyan irányítsák és ellenőrizzék a gépeket és rendszereket.
  • Lineáris egységek, profilrendszerek, csatlakozóelemek és pozicionáló rendszerek: Ezek a termékek moduláris felépítésükkel és sokoldalú alkalmazhatóságukkal támogatják a hatékony és rugalmas gépépítést és automatizálási megoldásokat.
Munkaerő és Közösség

 A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. több mint 400 magasan képzett szakembert foglalkoztat, akik elkötelezettek a cég sikere és az ügyfelek elégedettsége iránt. A vállalat nagy hangsúlyt fektet a dolgozók folyamatos képzésére és fejlesztésére, biztosítva ezzel a szakmai fejlődést és a munkahelyi elégedettséget.

 Mi vár a dolgozókra, hogy jól érezzék magukat a vállalatnál:

  • Teljesítményük elismerése: A személyi alapbér mellett számos további juttatással ismeri el munkájukat, mint például a 13. havi juttatás, havi jelenléti bónusz és a munkába járás támogatása.
  • Kivételes munkakörnyezet: Kivételesen igényes, motiváló munkakörnyezetet és modern infrastruktúrát biztosít számukra.
  • Felelősségteljes munkakör: Kihívásokkal teli, felelősségteljes munkakörben dolgozhatnak, támogató légkörben és hozzáértő közösségben.
  • Fejlődési lehetőségek: Fejlődésüket különféle képzésekkel támogatja.
  • Jóléti lehetőségek: Maguk és családjuk jólétéhez vállalati üdülői, valamint támogatott sportolási és egészségmegőrzési lehetőségei (masszázs, uszoda, konditerem, sporttevékenységek, szűrővizsgálatok) járulnak hozzá.
  • Családbarát támogatások: Családjuk életét iskolakezdési támogatással és nyári táborozási lehetőséggel segíti.
  • Közösségi események: Céges rendezvényeken, kirándulásokon, kulturális eseményeken vehetnek részt, ezzel is erősítve a közösségi szellemet és a munkahelyi kapcsolatokat.

A cég számára kiemelten fontos a biztonságos és támogató munkakörnyezet megteremtése, amely elősegíti a kreativitást és az innovációt. A Phoenix Mecano Kecskemét Kft. olyan munkakörnyezetet teremt, amelyben az alkalmazottak jól érzik magukat, és amely elősegíti a hosszú távú elköteleződést és elégedettséget.

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.

 

Központ

Phoenix Mecano Kecskemét Kft.
H-6000 Kecskemét, Szent István körút 24.
Tel.: +36-76/515-500 • Fax: +36-76/414-560
E-mail: ertekesites@phoenix-mecano.hu

 

Kereskedelmi iroda, bemutatóterem

H-1103 Budapest, Gyömrői út 86.
Tel.: +36-1/260-7730 • Fax: +36-1/261-3464
E-mail: csaba.cseh@phoenix-mecano.hu

m