„Az együttérzés minden megnyilvánulása csodálatos. A legnagyobb érték mégis abban rejlik, hogy megértjük a felénk fordulók problémáját.”  J. Thompson

Vállalatunk megalapítása óta, több mint húsz éve támogatja Kecskemét város kulturális és sportéletét, számos tudományos és művészeti alkotóműhely, alapítvány tevékenységét.

Társadalmi felelősségvállalásunk során kiemelten kezeljük a kulturált egészségügyi ellátás illetve az egészségmegőrzés feltételeinek javítását. Ezen törekvésünk egyik megnyilvánulása, hogy három darab, korszerű emelőszerkezettel ellátott kórházi ágyat adományoztunk a Bács-Kiskun Megyei Kórház Csecsemő- és Gyermekosztálya koraszülött részlegének anyaszobájába.

Az anyaszoba korszerű emelőszerkezettel ellátott kórházi ágyakkal történő felszerelésével szeretnénk hozzájárulni az ápolás és beteglátogatás feltételeinek javításához, az édesanyák gyors rehabilitációjához, hogy minél boldogabban térjenek haza újszülött gyermekükkel nyilatkozta Dr. Nagy Zoltán ügyvezető igazgató az ünnepélyes átadáson.

Az ágyakat a Bács-Kiskun Megyei Kórház részéről Dr. med. habil Tálosi Gyula osztályvezető főorvos, Dr. Horváth Zsolt orvosigazgató és Dr. Kelemen Edit osztályvezető-helyettes főorvos vette át.